MK | EN | ALB
 

Aдвокатско Друштво ПЕПЕЉУГОСКИ

Адреса: ул. „Вељко Влаховиќ“ бр. 4/1-1, 1000 Скопје, Р. Македонија
телефон/факс: +389 02/3211 005 / +389 02/3211 004
e-mail: vpepeljugoski@unet.com.mk / valentin01@t-home.mk /            vpepeljugoski@pepeljugoski.com.mk

За да стапите во контакт со Адвокатската канцеларија - ПЕПЕЉУГОСКИ пополнете ја контакт формата подолу со бараните информации и испратете. Ќе одговриме на Вашето барање во најкус можен рок. Ви Благодариме.

 
Име и Презиме:
Адреса:
Телефонски Број: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
Нашата локација
 
 
 
Aдвокатско Друштво ПЕПЕЉУГОСКИPEPELJUGOSKI - Law Office & Intellectual Propery Bureau.
Изработка 2012. Сите права се задржани.