MK | EN | ALB
 

Shikim

Zyra Аvokatie Pepelugoski është e njohur gjerësisht si një udhëheqës të ligjit firmë të plotë të shërbimit me seli në Shkup, Maqedoni. Zyra jonë është i njohur si një pionier në fushën e ligjit të pronës intelektuale dhe ajo ka njohuri të gjerë dhe përvojë në ofrimin e shërbimeve ligjore për të gjitha çështjet civile dhe tregtare dhe mosmarrëveshjet.

Që nga fillimi tonë në 1999, ne kemi bërë një nga më të mëdha zyrat avokatie e kryesore në Maqedoni që kanë marrë njohje të shumta për arritjet e saj. Firma jonë ka aftësi të fortë të gjuhëve të huaja të cilat mundësojnë që ofrojnë klientëve tanë vendas dhe të huaj me shërbimet profesionale të kalibrit më të lartë.

Ndërkohë, Zyra Avokatie Pepeljugoski është anëtar i shoqatës së firmat kryesore të ligjit në rajon Adriatic Legal Network.Zyra Avokatie Pepeljugoski bashkëpunon gjithashtu me Andersen Global në Maqedoni dhe Kosovë.
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.